Poroke

Velik vrt in zelen travnik ob potoku pričarata sanjski poročni dan. Če želite izvedeti več, nam pošljite povpraševanje.

Poročni meni

Poročni meni

Kaj pričakujeta bodoča mladoporočenca na svoj poročni dan? Popolnost! Od razpoloženja, ambienta in seveda poročnega slavja. V Ošteriji Pr'Noni se potrudimo združiti prav vse potrebno za vaš popoln poročni dan.


Velik vrt in zelen travnik ob potoku sta kot nalašč za poletno poročno slavje. Vaši gostje se tu lahko popolnoma sprostijo, odvržejo čevlje in se prepustijo ter uživajo ob odličnih cocktailih, moderni slovenski in mediteranski hrani ter vrhunskemu vinu, ki vse okuse združijo z zgodbo vašega dne.
Drznejši si lahko privoščite še bolj sproščeno slavje in vašim gostom priredite piknik na travi, kjer vam bodo odlični kuharji pekli izbrane steake, ribe, škampe ter druge dobrote.

 

Možna je izvedba porok v manjši, bolj intimni zasedbi ter tudi številčnejših porok, saj naši prostori lahko sprejmejo
preko 100 poročnih svatov.

 

Poročni meni od 40,00 € na osebo.

 

Poročni meni zajema:

najem in pripravo omizja oziroma prostora za zabavo,

meni kartice z osebnim nagovorom,

slavnostno pogostitev z izbranim menijem,

postrežbo penine s sadjem,

topli obrok po polnoči,

našo pomoč pri organizaciji dogodka.

 

Meniji so zelo raznovrstni, izbirate lahko med že oblikovanimi in preizkušenimi meniji ali pa vam pripravimo meni po meri, ki bo ustrezal vašim željam in željam vaših svatov.

Predlogi menijev slavnostne pogostitve

 

LUKA GOURMET BARBECUE MENI - samopostrežni 

Hladne predjedi

Pršut, domača pašteta, prekajene račje prsi, roastbeefovi zvitki z rukolo in parmezanom, hobotnica v solati, bacalar, škarpena v curryu, dimljen losos, testeninska solata z gamberi, izbor sirov, mediteranska zelenjava, siciljanski paradižnik z mozzarello.

Tople predjedi

Peresniki po mediteransko

Ravioli s tartufi

Rižota s šparglji in škampi

Jedi z žara

File postrvi ali orade

Olimski mladi sir

Rezine govejega fileja na rukoli

Piščančja nabodala

Piščančje perutničke

Jagnječje zarebrnice

Domači roastbeef

Pikantne klobasice

Ocvrti piščančji ptički za otroke

Priloge in dodatki:

Pečen krompir iz pečice z rožmarinom

Krompir s smetano z zelišči

Paradižnik, paprika, mlada čebulica

Zelenjava z žara

Gorčica, ajvar, barbecue omaka, sweet chilli omaka, ameriška omaka


LUKA GOURMET HLADNOTOPLI MENI – samopostrežni 

Hladne predjedi

Pršut, domača pašteta, prekajene račje prsi, roastbeefovi zvitki z rukolo in parmezanom, hobotnica v solati, bacalar, škarpena v curryu, dimljen losos, testeninska solata z gamberi, izbor sirov, mediteranska zelenjava, siciljanski paradižnik z mozzarello.

Tople predjedi

Peresniki po siciljansko

Domači njoki s tartufi

Rižota z morskimi sadeži

Glavne jedi

Jagnječje stegno s timijanom iz pečice s pečenim krompirjem

Puranov file s pršutom in žajbljem s krompirjevi ocvrtki

Goveji file po kalabrijsko z ocvrtim krompirjem

File brancina na limoninem pireju in pečeni zelenjavi


LUKA GOURMET MENI - samopostrežni

Hladne predjedi

Pršut, domača pašteta, prekajene račje prsi, roastbeefovi zvitki z rukolo in parmezanom, hobotnica v solati, bacalar, škarpena v curryu, dimljen losos, testeninska solata z gamberi, izbor sirov, mediteranska zelenjava, siciljanski paradižnik z mozzarello.

Juha po izbiri

Paradižnikova kremna juha

Ingverjeva z gamberom

Sezonska zelenjavna juha

Tople predjedi

Kraljeva kozica na žaru z ocvrto rukolo in salso bazilike ali

Domači njoki s pršutom, beluši in mlado špinačo

Glavne jedi:

Black angus rib-eye 300g

Goveji file Avstralija 250g

Telečji T-bone 400g

Goveji roastbeef Argentina 300g

Piranski brancin v soli 800g/2osebi

Gratinirane kapesante

Solatni bar

Izbor sirov in domačih marmelad


STREŽENI MENI 1 

Hladna predjed

Mesni tris (domača pašteta, prekajene račje prsi, žrebičkove ličnice)

Juha po izbiri

Ingverjeva juha

Kremna bučna juha

(namesto juh lahko pripravimo tudi želene testenine ali rižoto)

Glavne jedi

File brancina v zeliščni omaki na limoninem pireju

Račka v pomarančni omaki s pečenim krompirjem

Goveji file po kalabrijsko z ocvrtim krompirjem

Jagnječja krona s peperonato in gratiniranim krompirjem

STREŽENI MENI 2


Hladna predjed

Pršut z olivami in mozzarello buffalo

Juha po izbiri

Goveja juha

Špargljeva juha

Glavne jedi

Grill krožnik morskih jedi (gamberi, losos, file brancina) s krompirjem in blitvo

Goveji file po kalabrijsko s pečenim krompirjem


STREŽENI MENI 3 

Hladna predjed

Dimljen losos z maslom

Juha po izbiri

Gobova juha

Zelenjavna juha

Glavne jedi

Telečji file a'la Saltimbocca s pršutom in pečeno polento

File kovača iz pečice z zelenjavo in krompirjem


STREŽEN MENI 4 

Hladna predjed

Mesni tris (domača pašteta, prekajene račje prsi, žrebičkove ličnice)

Morski tris (hobotnica v solati, bacalar, škarpena v curryu)

Topla predjed

Gratinirane kapesante

Šparglji na maslu ali druga sezonska predjed

(pripravimo lahko tudi tris testenin)

Glavne jedi

File tune s kaprami, siciljanskim paradižnikom in ocvrtim krompirjem

File morske žabe na žaru z bučkami in pečenim krompirjem

Goveji file s črnimi tartufi in gratiniranim krompirjem