Poroke

Velik vrt in zelen travnik ob potoku pričarata sanjski poročni dan. Če želite izvedeti več, nam pošljite povpraševanje.

Mnenja parov

»Odločitev za organizacijo poročnega slavja v Ošteriji Pr'Noni je bila zares prava. Fleksibilnost in pomoč pri odločitvah glede menija in uporabnosti prostora je bila na res visokem nivoju.
Prijetno vzdušje, mirna okolica ter raznolika in lepo prezentirana hrana so skupaj ustvarili domač ambient, ki ga je ustrezno osebje obvladovalo do zgodnjih jutranjih ur.
Bil je res najprimernejši kraj za praznovanje v družbi sorodnikov in prijateljev, skoraj tako kot na domačem vrtu. Hvala vsem še enkrat za res lepo pogostitev.«

Maja in Vincent

»Ob vseh (sladkih) skrbeh za ta dan, sva bila lahko ob misli na pogostitev povsem mirna, saj sva popolnoma zaupala osebju Ošterije Pr'Noni. En izmed razlogov, da sva se odločila za pogostitev pri vas je bila tudi raznovrstna hrana, saj nisva želela klasične pogostitve.

V veselje nama je bilo, da je bilo vse, od prve do zadnje stvari všeč tako nama, kot tudi najinim svatom. To dandanes ni lahko doseči, midva pa sva to dosegla z vajino pomočjo. Še enkrat pohvale gostilni Pr'Noni.«

Maja in Jure

»V Ošteriji Pr'Noni so nama s prijaznostjo, ustrežljivostjo in profesionalnostjo njihovega osebja pomembno pripomogli k ustvarjanju imenitnega ter sproščenega vzdušja. Hrana? No, o njej nimava besed … strinjava se s svati, ki so rekli, da je bila božanska.«

Maruša in Aleš

pavi decor

Pavi Decor je znamka kakovostnega vrtnega pohištva iz masivnega lesa namenjenega za plaže, bazene in vrtove. Oblikovanje in izdelava izdelkov je plod domačega znanja. Ponudbo dopolnjuje program uporabnih daril.

Več o tem

PAVI APARTMENTS

Na otoku Krk, v mestecu Šilo in neposredni bližini morja, smo v vili Amalia uredili šest apartmajev različnih kategorij - PAVI APARTMENTS. V mestecu Kornić pa smo za namene oddajanja restavrirali in na prijeten način uredili dve avtohtoni kamniti hiši.

Več o tem

Copia investicije

COPIA d.o.o. je podjetje z več kot 30 letno tradicijo. Na področju investicij ima kar nekaj pomembnih preteklih projektov.

Več o tem

Oddaja poslovnih prostorov

V poslovni stavbi COPIA d.o.o. na Viču oddajamo poslovne prostore.

Več o tem