Spoštovani bodoči mladoporočenci!
Obveščamo vas, da zaradi projekta protipoplavne ureditve Malega grabna na območju naše restavracije, v letu 2025 izvedba obredov in slavij na travniku ne bo mogoča. Obred lahko pripravimo v notranjosti stavbe, pogostitev pa na pokritem delu restavracije (naplavina) ali v notranjosti restavracije.
Hvala za razumevanje!
Kaj pričakujeta bodoča mladoporočenca na svoj poročni dan? Popolnost! Od razpoloženja, ambienta in seveda poročnega slavja. V Ošteriji Pr'Noni se potrudimo združiti prav vse potrebno za vaš popoln poročni dan.
Velik vrt in zelen travnik ob potoku sta kot nalašč za poletno poročno slavje. Vaši gostje se tu lahko popolnoma sprostijo, odvržejo čevlje in se prepustijo ter uživajo ob odličnih cocktailih, moderni slovenski in mediteranski hrani ter vrhunskemu vinu, ki vse okuse združijo z zgodbo vašega dne.
Drznejši si lahko privoščite še bolj sproščeno slavje in vašim gostom priredite piknik na travi, kjer vam bodo odlični kuharji pekli izbrane steake, ribe, škampe ter druge dobrote.
Možna je izvedba porok v manjši, bolj intimni zasedbi ter tudi številčnejših porok, saj naši prostori lahko sprejmejo
do 100 svatov.
Poročni meni od 70 € na osebo.
Poročni meni zajema:
najem in pripravo omizja oziroma prostora za zabavo,
meni kartice z osebnim nagovorom,
slavnostno pogostitev z izbranim menijem,
našo pomoč pri organizaciji dogodka.
Meniji so zelo raznovrstni, izbirate lahko med že oblikovanimi in preizkušenimi meniji ali pa vam pripravimo meni po meri, ki bo ustrezal vašim željam in željam vaših svatov.
Predlogi menijev slavnostne pogostitve
LUKA GOURMET BARBECUE MENI - samopostrežni
Hladne predjedi
Pršut, domača pašteta, prekajene račje prsi, roastbeefovi zvitki z rukolo in parmezanom, hobotnica v solati, bacalar, škarpena v curryu, dimljen losos, testeninska solata z gamberi, izbor sirov, mediteranska zelenjava, siciljanski paradižnik z mozzarello.
Testenine in jedi z žara:
Ravioli s tartufi
Rižota s šparglji in škampi
File postrvi ali orade
Olimski mladi sir
Piščančja nabodala
Jagnječje zarebrnice
Domači roastbeef
Pikantne klobasice
Priloge in dodatki:
Pečen krompir iz pečice z rožmarinom
Krompir s smetano z zelišči
Paradižnik, paprika, mlada čebulica
Zelenjava z žara
Gorčica, ajvar, barbecue omaka, sweet chilli omaka, ameriška omaka
Solatni bar
Cena za 40 oseb 70€/osebo
LUKA GOURMET HLADNOTOPLI MENI – samopostrežni
Hladne predjedi
Pršut, domača pašteta, prekajene račje prsi, roastbeefovi zvitki z rukolo in parmezanom, hobotnica v solati, bacalar, škarpena v curryu, dimljen losos, testeninska solata z gamberi, izbor sirov, mediteranska zelenjava, siciljanski paradižnik z mozzarello.
Tople predjedi:
Peresniki po siciljansko
Domači njoki s tartufi
Rižota z morskimi sadeži
Glavne jedi:
Jagnječje stegno s timijanom iz pečice s pečenim krompirjem
Puranov file s pršutom in žajbljem s krompirjevi ocvrtki
Goveji file po kalabrijsko z ocvrtim krompirjem
File brancina na limoninem pireju in pečeni zelenjavi
Solatni bar
Cena za 40 oseb 76€/osebo
LUKA GOURMET MENI - samopostrežni
Hladne predjedi
Pršut, domača pašteta, prekajene račje prsi, roastbeefovi zvitki z rukolo in parmezanom, hobotnica v solati, bacalar, škarpena v curryu, dimljen losos, testeninska solata z gamberi, izbor sirov, mediteranska zelenjava, siciljanski paradižnik z mozzarello.
Tople predjedi:
Kraljeva kozica na žaru z ocvrto rukolo in salso bazilike ali
Domači njoki s pršutom, beluši in mlado špinačo
Glavne jedi:
Black angus rib-eye 300g
Goveji file Avstralija 250g
Telečji T-bone 400g
Goveji roastbeef Argentina 300g
Piranski brancin v soli 800g/2osebi
Gratinirane kapesante
Solatni bar
Izbor sirov in domačih marmelad
Cena za 40 oseb 87€/osebo
STREŽEN MENI 1
Hladna predjed (po sredini mize):
Mesni tris (domača pašteta, prekajene račje prsi, žrebičkove ličnice)
Morski tris (bacalar, hobotnica v solati, škarpena v curry omaki)
Bufala mozzarella s paradižnikom, baziličnim pestom in baziliko
Juha po izbiri:
Ingverjeva juha
Kremna bučna juha
Glavne jedi po izbiri:
File brancina v zeliščni omaki na limoninem pireju
Račka v pomarančni omaki s pečenim krompirjem
Goveji file po kalabrijsko z ocvrtim krompirjem
Jagnječja krona s peperonato in gratiniranim krompirjem
Mini solatni bar (3 vrste zelene solate, fižol, jajce, mediteranska zelenjava)
Cena za 40 oseb 74€/osebo
STREŽEN MENI 2
Hladna predjed (po sredini mize):
Losos tuna tartar z avokadovo peno
Tatarski biftek z maslom in feferoni
Tople predjedi po izbiri (polovične):
Rižota z repki škampov in jurčki
Rezanci s pršutom in pehtranom
Glavne jedi po izbiri:
File mignon Avstralija 150g uležano 4 tedne, krompir s smetano in zelišči
King Prawns 200g v salsi aglio olio peperoncino, basmati riž
Mini solatni bar (3 vrste zelene solate, fižol, jajce, mediteranska zelenjava)
Cena za 40 oseb 80€/osebo
STREŽEN MENI 3
Hladna predjed (po sredini mize):
Goveji carpaccio z rukolo
Carpaccio mečarice na rukoli
Topla predjed:
Gratinirane kapesante (2 kom.)
Šparglji na maslu/gratinirani radič trevisiano z mozzarello in pršutom/jurčki na žaru (poletje)
Glavne jedi:
Tuna po azijsko z wasabijem, ingverjem in julienne zelenjavo
Goveji file v Cognac omaki z zelenim poprom in gratiniranim krompirjem
Račje prsi v pomarančni omaki s pečenim krompirjem in vitlofom
Mini solatni bar (3 vrste zelene solate, fižol, jajce, mediteranska zelenjava)
Cena za 40 oseb 79€/osebo