Poroke

Velik vrt in zelen travnik ob potoku pričarata sanjski poročni dan.

Poročni meni

Poročni meni

 

Spoštovani bodoči mladoporočenci!

Obveščamo vas, da zaradi projekta protipoplavne ureditve Malega grabna na območju naše restavracije, v letu 2025 izvedba obredov in slavij na travniku ne bo mogoča. Obred lahko pripravimo v notranjosti stavbe, pogostitev pa na pokritem delu restavracije (naplavina) ali v notranjosti restavracije.

Hvala za razumevanje!

Kaj pričakujeta bodoča mladoporočenca na svoj poročni dan? Popolnost! Od razpoloženja, ambienta in seveda poročnega slavja. V Ošteriji Pr'Noni se potrudimo združiti prav vse potrebno za vaš popoln poročni dan.


Velik vrt in zelen travnik ob potoku sta kot nalašč za poletno poročno slavje. Vaši gostje se tu lahko popolnoma sprostijo, odvržejo čevlje in se prepustijo ter uživajo ob odličnih cocktailih, moderni slovenski in mediteranski hrani ter vrhunskemu vinu, ki vse okuse združijo z zgodbo vašega dne.
Drznejši si lahko privoščite še bolj sproščeno slavje in vašim gostom priredite piknik na travi, kjer vam bodo odlični kuharji pekli izbrane steake, ribe, škampe ter druge dobrote.

 

Možna je izvedba porok v manjši, bolj intimni zasedbi ter tudi številčnejših porok, saj naši prostori lahko sprejmejo
do 100 svatov.

 

Poročni meni od 70 € na osebo.

 

Poročni meni zajema:

najem in pripravo omizja oziroma prostora za zabavo,

meni kartice z osebnim nagovorom,

slavnostno pogostitev z izbranim menijem,

našo pomoč pri organizaciji dogodka.

 

Meniji so zelo raznovrstni, izbirate lahko med že oblikovanimi in preizkušenimi meniji ali pa vam pripravimo meni po meri, ki bo ustrezal vašim željam in željam vaših svatov.

Predlogi menijev slavnostne pogostitve

 

LUKA GOURMET BARBECUE MENI - samopostrežni 

Hladne predjedi

Pršut, domača pašteta, prekajene račje prsi, roastbeefovi zvitki z rukolo in parmezanom, hobotnica v solati, bacalar, škarpena v curryu, dimljen losos, testeninska solata z gamberi, izbor sirov, mediteranska zelenjava, siciljanski paradižnik z mozzarello.

Testenine in jedi z žara:

Ravioli s tartufi

Rižota s šparglji in škampi

File postrvi ali orade

Olimski mladi sir

Piščančja nabodala

Jagnječje zarebrnice

Domači roastbeef

Pikantne klobasice

Priloge in dodatki:

Pečen krompir iz pečice z rožmarinom

Krompir s smetano z zelišči

Paradižnik, paprika, mlada čebulica

Zelenjava z žara

Gorčica, ajvar, barbecue omaka, sweet chilli omaka, ameriška omaka

Solatni bar

Cena za 40 oseb 70€/osebo


LUKA GOURMET HLADNOTOPLI MENI – samopostrežni 

Hladne predjedi

Pršut, domača pašteta, prekajene račje prsi, roastbeefovi zvitki z rukolo in parmezanom, hobotnica v solati, bacalar, škarpena v curryu, dimljen losos, testeninska solata z gamberi, izbor sirov, mediteranska zelenjava, siciljanski paradižnik z mozzarello.

Tople predjedi:

Peresniki po siciljansko

Domači njoki s tartufi

Rižota z morskimi sadeži

Glavne jedi:

Jagnječje stegno s timijanom iz pečice s pečenim krompirjem

Puranov file s pršutom in žajbljem s krompirjevi ocvrtki

Goveji file po kalabrijsko z ocvrtim krompirjem

File brancina na limoninem pireju in pečeni zelenjavi

Solatni bar

Cena za 40 oseb 76€/osebo


LUKA GOURMET MENI - samopostrežni

Hladne predjedi

Pršut, domača pašteta, prekajene račje prsi, roastbeefovi zvitki z rukolo in parmezanom, hobotnica v solati, bacalar, škarpena v curryu, dimljen losos, testeninska solata z gamberi, izbor sirov, mediteranska zelenjava, siciljanski paradižnik z mozzarello.

Tople predjedi:

Kraljeva kozica na žaru z ocvrto rukolo in salso bazilike ali

Domači njoki s pršutom, beluši in mlado špinačo

Glavne jedi:

Black angus rib-eye 300g

Goveji file Avstralija 250g

Telečji T-bone 400g

Goveji roastbeef Argentina 300g

Piranski brancin v soli 800g/2osebi

Gratinirane kapesante

Solatni bar

Izbor sirov in domačih marmelad

Cena za 40 oseb 87€/osebo


STREŽEN MENI 1

Hladna predjed (po sredini mize):

Mesni tris (domača pašteta, prekajene račje prsi, žrebičkove ličnice)

Morski tris (bacalar, hobotnica v solati, škarpena v curry omaki)

Bufala mozzarella s paradižnikom, baziličnim pestom in baziliko

Juha po izbiri:

Ingverjeva juha

Kremna bučna juha

Glavne jedi po izbiri:

File brancina v zeliščni omaki na limoninem pireju

Račka v pomarančni omaki s pečenim krompirjem

Goveji file po kalabrijsko z ocvrtim krompirjem

Jagnječja krona s peperonato in gratiniranim krompirjem

Mini solatni bar (3 vrste zelene solate, fižol, jajce, mediteranska zelenjava)

Cena za 40 oseb 74€/osebo


STREŽEN MENI 2

Hladna predjed (po sredini mize):

Losos tuna tartar z avokadovo peno

Tatarski biftek z maslom in feferoni

Tople predjedi po izbiri (polovične):

Rižota z repki škampov in jurčki

Rezanci s pršutom in pehtranom

Glavne jedi po izbiri:

File mignon Avstralija 150g uležano 4 tedne, krompir s smetano in zelišči

King Prawns 200g v salsi aglio olio peperoncino, basmati riž

Mini solatni bar (3 vrste zelene solate, fižol, jajce, mediteranska zelenjava)

Cena za 40 oseb 80€/osebo


STREŽEN MENI 3

Hladna predjed (po sredini mize):

Goveji carpaccio z rukolo

Carpaccio mečarice na rukoli

Topla predjed:

Gratinirane kapesante (2 kom.)

Šparglji na maslu/gratinirani radič trevisiano z mozzarello in pršutom/jurčki na žaru (poletje)

Glavne jedi:

Tuna po azijsko z wasabijem, ingverjem in julienne zelenjavo

Goveji file v Cognac omaki z zelenim poprom in gratiniranim krompirjem

Račje prsi v pomarančni omaki s pečenim krompirjem in vitlofom

Mini solatni bar (3 vrste zelene solate, fižol, jajce, mediteranska zelenjava)

Cena za 40 oseb 79€/osebo